AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içi kaşımak

Kahve falında avuç içi kaşımak

Kahve falında avuç içi kaşımak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında avuç içi kaşımak gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz sorumluluklarınızı telafi yoluna gidebilirsiniz.

Kahve falında avuç içi kaşımak bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında vücudunu kaşımak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına delalettir.

Kahve falında göbek kaşımak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet eder.

Kahve falında elini kaşımak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine yorulur.

Kahve falında baş kaşımak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında el kaşımak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun kaşımak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtını kaşımak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir