AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda top oynamak

Kahve falında ormanda top oynamak

Kahve falında ormanda top oynamak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulur.

Kahve falında ormanda top oynamak gördüyseniz:

  • Çok fazla muhatap olmamanız durumunda ortaya çıkan durumlar kendiliğinden hallolabilir.

Kahve falında ormanda top oynamak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, borçlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuzla top oynamak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, maddi imkânlarının azalacağına delalet eder.

Kahve falında yakar top oynamak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında top oynamak gol atmak sonradan da çok üzüleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle top oynamak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir