AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamdan saklanmak

Kahve falında adamdan saklanmak

Kahve falında adamdan saklanmak inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adamdan saklanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir adamdan saklanmak takdir edileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adamdan saklanmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplandan saklanmak eğlence ve renk geleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında depremden saklanmak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiliseye saklanmak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında banyoya saklanmak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa inanılır.

Kahve falında taşın arkasına saklanmak eşi ile arasının açılacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşup saklanmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir