AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurda saklanmak

Kahve falında çukurda saklanmak

Kahve falında çukurda saklanmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, gönül kapılarını açacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çukurda saklanmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Kahve falında çukurda saklanmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, malından ve parasından olacağına yorulur.

Kahve falında çukura saklanmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalettir.

Kahve falında geniş çukur görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, malının ve kazancının tam olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çukura düşüp çıktığını görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çukura düşeni görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında uzun çukur görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında kabir çukuru görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına yorulur.

Kahve falında çukur görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir