AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçıp saklandığını görmek

Kahve falında kaçıp saklandığını görmek

Kahve falında kaçıp saklandığını görmek rahat bir hayat yaşanacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaçıp saklandığını gördüyseniz:

  • Belli konularda hızlı değişiklikler yapmanızı gerektirebilecek bir fırsat ya da olanak yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kaçtığını saklandığını görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaçıp saklandığını görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaçıp saklanmak önemli ve büyük adımlar atacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda saklanmak kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında çukura saklanmak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisten saklandığını görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, uzak bir yola gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanından saklanmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir