AnaSayfa / Genel / Kahve falında odada saklanmak

Kahve falında odada saklanmak

Kahve falında odada saklanmak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, para kazanmaya, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına alamet eder.

Kahve falında odada saklanmak gördüyseniz:

  • Başarabilirseniz herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında bir odada saklanmak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odaya saklanmak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında odada saklanmak zafer elde edeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kötü düşmana işaret etmektedir.

Kahve falında taşın arkasına saklanmak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine delalettir.

Kahve falında kocadan saklanmak ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuma saklanmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yer altına saklanmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir