AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuçlarını görmek

Kahve falında avuçlarını görmek

Kahve falında avuçlarını görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuçlarını gördüyseniz:

  • Geleceğinizi, yaşadığınız çevreyi veya kariyerinizi ilgilendiren yeni planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bir avuç tırnak görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç içinde karınca görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avucuna sıçmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işarettir.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında dişlerin avucuna döküldüğünü görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına inanılır.

Kahve falında avuç içi kan görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında avucunda göz görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının avuç içini görmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir