AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda çeşme görmek

Kahve falında mezarda çeşme görmek

Kahve falında mezarda çeşme görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda çeşme gördüyseniz:

  • Etrafınızdakilere biraz daha dikkat etmelisiniz.

Kahve falında mezarlıkta çeşme görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda çeşme görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına inanılır.

Kahve falında camide çeşme görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda çeşme görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su akmayan çeşme görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında çeşme kapatmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, ihanete uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir