AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden su vermek

Kahve falında çeşmeden su vermek

Kahve falında çeşmeden su vermek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, koltuğunun yükseleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su vermek gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Kahve falında çeşmeden bulanık su içmek güvenini sarsacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, yokluk içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında çeşmeden su vermek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmelerden su aktığını görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir