AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki çeşme görmek

Kahve falında iki çeşme görmek

Kahve falında iki çeşme görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, refaha erişileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Kahve falında iki çeşme gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınız sizi duygusal anlamda zayıf gösterebilecek durumlardan korunmanıza yardım edebilir.

Kahve falında büyük çeşme görmek isteklerini yerine getireceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden su görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek çok zor bir duruma düşeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden süt içmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmede yıkanmak adının ülke dışında yayılacağına, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmede ayak yıkamak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında akar çeşme görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir