AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, muradına eremeyeceğine inanılır.

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamanıza yardım edecek fikirleri gözden kaçırmayın.

Kahve falında akan çeşmeyi kapatmak bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan çeşme görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, başarıya ve zafere doymayacağına delalet eder.

Kahve falında az akan çeşme görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, ters giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden akan kan görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan çeşmeler görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işarettir.

Kahve falında akan bir çeşme görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına inanılır.

Kahve falında çeşmeden akan su görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak kıdem atlayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir