AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç avuç altın toplamak

Kahve falında avuç avuç altın toplamak

Kahve falında avuç avuç altın toplamak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında avuç avuç altın toplamak gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında avuç avuç altın toplamak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinin su topladığını görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu çeyrek altın görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir avuç altın görmek bol kazanç elde edileceğine, dertleri biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir avuç dolusu altın görmek sağlık sorunlarının artacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında avuç dolusu altın görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bir avuç çeyrek altın görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında avuçta altın görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir