AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde toprak görmek

Kahve falında avuç içinde toprak görmek

Kahve falında avuç içinde toprak görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, rahat bir hayatı olacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde toprak gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında avuç içinde toprak görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında avucunda toprak görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir avuç toprak görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında avuç içinde harf görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde kurt görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına işarettir.

Kahve falında avuç içinde yazı görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde diş görmek işinde ustalaşacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde çıban görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir