AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek ve civciv görmek

Kahve falında ördek ve civciv görmek

Kahve falında ördek ve civciv görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ördek ve civciv gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında civciv ördek görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ördek civcivi görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında ördek yavrusu ve civciv görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında ördek ve civciv görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında civciv ve ördek yavrusu görmek hanesindeki rızkın da artacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vahşi ördek görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında yavru ördek görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulur.

Kahve falında yeşilbaş ördek görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, alım gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir