AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru ördek görmek

Kahve falında yavru ördek görmek

Kahve falında yavru ördek görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kısmetin bollaşacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, yanlış bir karar verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına delalettir.

Kahve falında yavru ördek gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için harcama yapma yolunu da seçebilirsiniz.

Kahve falında sarı yavru ördek görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek yavrusu beslemek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah yavru ördek görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında yavru ördek görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, problemlere çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru sarı ördek görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yavru ördek yakalamak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir