AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv ve ördek yavrusu görmek

Kahve falında civciv ve ördek yavrusu görmek

Kahve falında civciv ve ördek yavrusu görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yetkili bir göreve atanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında civciv ve ördek yavrusu gördüyseniz:

  • Yararlı kontaklar kurabilirsiniz.

Kahve falında ördek yavrusu ve civciv görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv ve ördek yavrusu görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Kahve falında ördek civcivi görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek ve civciv görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında civciv ördek görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yavru ördek görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek yavrusunun öldüğünü görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yavru ördek yakalamak mutluluk dolu haberler alacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir