AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek civcivi görmek

Kahve falında ördek civcivi görmek

Kahve falında ördek civcivi görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında ördek civcivi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konular nedeniyle hukuki veya kurumsal bazı konuları sorgulamanız gerekebilir.

Kahve falında ördek civcivi görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında civciv ördek görmek maddi zarar edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ördek yavrusu ve civciv görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, şansının artacağına alamet eder.

Kahve falında civciv ve ördek yavrusu görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ördek ve civciv görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek satın almak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında kahve falında ördek görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir