AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek yavrusu ve civciv görmek

Kahve falında ördek yavrusu ve civciv görmek

Kahve falında ördek yavrusu ve civciv görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalettir.

Kahve falında ördek yavrusu ve civciv gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Kahve falında civciv ve ördek yavrusu görmek bazı konularda önayak olunacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek yavrusu ve civciv görmek geniş geniş yaşayacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına delalettir.

Kahve falında ördek ve civciv görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı işaret eder.

Kahve falında civciv ördek görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında ördek civcivi görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında ördek yavrusu yakalamak isminden sıkça söz ettireceğine, her anlamda şifa bulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında ördek yavrusunun öldüğünü görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü ördek yavrusu görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir