AnaSayfa / Genel / Kahve falında vahşi ördek görmek

Kahve falında vahşi ördek görmek

Kahve falında vahşi ördek görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında vahşi ördek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara varmak veya belli konularda durumunuzu ya da duruşunuzu netleştirmek istiyorsanız gereken koşullar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında vahşi ördek görmek kız çocuğunun olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında vahşi hayvan saldırısı görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında vahşi sığır görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında vahşi maymun görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vahşi atlar görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vahşi tavşan görmek elindekileri de alıp götüreceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında vahşi hayvanı öldürmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında vahşi hayvan tarafından kovalanmak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir