AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşilbaş ördek görmek

Kahve falında yeşilbaş ördek görmek

Kahve falında yeşilbaş ördek görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşilbaş ördek gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir.

Kahve falında yeşilbaş ördek görmek kazançlı bir işe girileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşilbaş görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ördek yavrusu görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına inanılır.

Kahve falında ördek ve tavuk görmek sorunların son bulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek olmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ördek öldürmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında ördekler görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında ördek ölüsü görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir