AnaSayfa / Genel / Kahve falında civciv ördek görmek

Kahve falında civciv ördek görmek

Kahve falında civciv ördek görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına yorulur.

Kahve falında civciv ördek gördüyseniz:

  • Planları değişen kişiler nedeniyle yolunuzu değiştirmemelisiniz.

Kahve falında ördek ve civciv görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında ördek yavrusu ve civciv görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Kahve falında civciv ördek görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına delalettir.

Kahve falında civciv ve ördek yavrusu görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında ördek civcivi görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına yorulur.

Kahve falında ördeğin öldüğünü görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ördek sürüsü görmek düşmanına galip geleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta ördek görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir