AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek tarafından ısırılmak

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak kırgınlıklar yaşanacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızın karşılığını istediğiniz şekilde göreceksiniz.

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalet etmektedir.

Kahve falında ısıran ördek görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, iş kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, övgü dolu sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoz tarafından ısırılmak başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret eder.

Kahve falında bir böcek tarafından ısırılmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalettir.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ileride çok zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir