AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısıran ördek görmek

Kahve falında ısıran ördek görmek

Kahve falında ısıran ördek görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, özlemlerini bitireceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ısıran ördek gördüyseniz:

  • Duygu veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz durumunda aleyhinize kullanılabilir.

Kahve falında ördek tarafından ısırılmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ısıran ördek görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında suda ördek görmek doğru haber almaya, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek boku görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ördek eti yemek bekarlar için güzel bir evliliğe, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalettir.

Kahve falında yeşil başlı ördek görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş ördek görmek makamından olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına inanılır.

Kahve falında beyaz ördek beslemek manevi olarak hasar alınacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir