AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir böcek tarafından ısırılmak

Kahve falında bir böcek tarafından ısırılmak

Kahve falında bir böcek tarafından ısırılmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir böcek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Marşa basmadığınız sürece arabayı hareket ettiremezsiniz.

Kahve falında bir böcek tarafından ısırılmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan böcek tarafından ısırılmak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böcek tarafından ısırılmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böcek tarafından ısırıldığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında böcekler tarafından ısırılmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ısıran böcek görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında böcek ısırması görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında böceğin ısırmasını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir