AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz tarafından ısırılmak

Kahve falında horoz tarafından ısırılmak

Kahve falında horoz tarafından ısırılmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, önemli atılımlar yapacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret eder.

Kahve falında horoz tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında horoz tarafından ısırılmak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında horoz tarafından kovalanmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böcek tarafından ısırılmak eksik olan yanının tamamlayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında tilki tarafından ısırılmak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak güzel haberler alacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalettir.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir