AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde bebek görmek

Kahve falında avuç içinde bebek görmek

Kahve falında avuç içinde bebek görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, huzurlu hissedileceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içinde bebek gördüyseniz:

  • Hakkında hiç bir düşünceniz olmayan, karşı cinsten birisi size fazla samimi yaklaşımlar gösterebilir.

Kahve falında avuç içinde bebek görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde çıban görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde yazı görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında avuç içinde ateş görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Kahve falında avucun içinde kan görmek sıkıntı yükleneceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında avuç içinden öpmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde su içmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında avuç içinde harf görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir