AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde kıl görmek

Kahve falında avuç içinde kıl görmek

Kahve falında avuç içinde kıl görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, iyileşeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına alamet eder.

Kahve falında avuç içinde kıl gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Kahve falında avuç içinde kıl görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avucunun içinde kıl görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kıl çıktığını görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında avuç içinde diş görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde toprak görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına işarettir.

Kahve falında avuç içinde kurt görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında avuç içinde böcek görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına inanılır.

Kahve falında avuç içinde su içmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir