AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde böcek görmek

Kahve falında avuç içinde böcek görmek

Kahve falında avuç içinde böcek görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında avuç içinde böcek gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz.

Kahve falında avuç içinde böcek görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avucunda uğur böceği görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde su içmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında avuç içinde ateş görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kına görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, gelirin tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde yazı görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında avuç içinde harf görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir