AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucunun içinde kıl görmek

Kahve falında avucunun içinde kıl görmek

Kahve falında avucunun içinde kıl görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında avucunun içinde kıl gördüyseniz:

  • Yabancı kişilerle olumlu iletişimler kurabilirsiniz.

Kahve falında avuç içinde kıl çıktığını görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kıl görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avucunun içinde kıl görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içinde bebek görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında avuç içinde toprak görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde saç görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde harf görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir