AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde kıl çıktığını görmek

Kahve falında avuç içinde kıl çıktığını görmek

Kahve falında avuç içinde kıl çıktığını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Kahve falında avuç içinde kıl çıktığını görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında avuç içinde kıl görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avucunun içinde kıl görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde göz görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde ben görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında avuç içinde diş görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde bebek görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında avuç içinde ateş görmek çok uğraş vereceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir