AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde kurt görmek

Kahve falında avuç içinde kurt görmek

Kahve falında avuç içinde kurt görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, sözler sarf edeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında avuç içinde kurt gördüyseniz:

  • Sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında avuç içinde kurt görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet eder.

Kahve falında avuç içinde kına görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde ateş görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine tabir olunur.

Kahve falında avucun içinde kan görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kan görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kıl görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, üzüleceğine, yıpranacağına inanılır.

Kahve falında avuç içinde su görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir