AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit koklamak

Kahve falında simit koklamak

Kahve falında simit koklamak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok daha fazla adım atacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında simit koklamak gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında simit koklamak maddi açıdan rahata erileceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işarettir.

Kahve falında sıcak simit yemek kendisine olan özgüveninin de artacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında simit hamuru görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında susamlı simit görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, esenliğe kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında simit görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında birinin simit verdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında simit yediğini görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, iç huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simit yerken görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir