AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı karanfil koklamak

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak gördüyseniz:

  • Karşılıklı imtiyazlar pazarlık yapılması veya uzlaşılması gereken konuları çabuklaştırabilir.

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet eder.

Kahve falında karanfil koklamak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı ve beyaz karanfil görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı karanfil almak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek günaha gireceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir