AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane koklamak

Kahve falında nane koklamak

Kahve falında nane koklamak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, fesada bulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında nane koklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi iyi hissetmiyor ya da yaratıcılığınızın azaldığını düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında nane koklamak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nane ağacı görmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil nane görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında naneli sigara görmek ters giden durumların düzeleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında nane yemek görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nane bahçesi görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında nane kokusu duymak bir araya geleceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil nane ekmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir