AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç içinde ben görmek

Kahve falında avuç içinde ben görmek

Kahve falında avuç içinde ben görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde ben gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında avuç içinde ben görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içinde kuran yazısı görmek saygınlığının artacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde su içmek sıkıntılı günler geçirileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde kıl çıktığını görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine inanılır.

Kahve falında avuç içinde su görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında avucunun içinde ateş görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine delalettir.

Kahve falında avuç içinde kum görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında avuç içinde bebek görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir