AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzunda yılan görmek

Kahve falında omzunda yılan görmek

Kahve falında omzunda yılan görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında omzunda yılan gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Kahve falında omzunda yılan görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalettir.

Kahve falında güvercinin omzuna konduğunu görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, işlerin rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin omzuna yatmak ne yapacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birini omzuna almak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına alamet eder.

Kahve falında omzuna binmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin omzunda ağlamak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında omzuna yatmak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir