AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini omzuna almak

Kahve falında birini omzuna almak

Kahve falında birini omzuna almak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, nasiplerini alacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, hayalkırıklığı duyacağına rivayet eder.

Kahve falında birini omzuna almak gördüyseniz:

  • Beli anlaşmalarınızın, evraklarınızın veya askıda kalmış konuların üzerinden dikkatle geçmeden ani girişimlerde bulunmamalı, ani değişikliklerden kaçınmalısınız.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omzuna serçe konmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omzundan bıçaklandığını görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine yorulur.

Kahve falında omzunda el görmek sermayesini kaybedeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak sağlığının yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir