AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzuna binmek

Kahve falında omzuna binmek

Kahve falında omzuna binmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, iç sıkıntısına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında omzuna binmek gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Kahve falında birinin omzuna binmek helal rızka sahip olunacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında omzuna binmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin omzuna binmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına delalettir.

Kahve falında elini omzuna atmak istediği herşeye kavuşacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında omzunun çıktığını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak çok iyi bir kariyere sahip olacağına, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin omzunu tutmak hayal edilen eve kavuşulacağına, ağlayacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin omzuna çıkmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir