AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzuna yatmak

Kahve falında birinin omzuna yatmak

Kahve falında birinin omzuna yatmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileriniz sizi diğerlerinin önüne geçirebilir veya ayrışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında birinin omzuna yatmak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yatmak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omzuna yatmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir