AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzuna yatmak

Kahve falında omzuna yatmak

Kahve falında omzuna yatmak çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine işarettir.

Kahve falında omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Kahve falında arkadaşın omzuna yatmak çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak dayanışmanın ve düzenin artacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna yatmak adının tüm dünyaya yayılacağına, tazeleneceğine işarettir.

Kahve falında omzuna yatmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak yoluna pek çok engelin çıkacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yatmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir