AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek sıkıntı yükleneceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına inanılır.

Kahve falında omzundan vurulmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla omzundan vurulmak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sol omzundan vurulmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine inanılır.

Kahve falında omzundan silahla vurulmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ ayağından vurulmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ elinden vurulmak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir