AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin omzunda ağlamak

Kahve falında sevgilinin omzunda ağlamak

Kahve falında sevgilinin omzunda ağlamak mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, kısmetlerinin açılacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin omzunda ağlamak gördüyseniz:

  • Gerçekler üzerinde oynayarak kendi haklılığınızı ispat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında sevgilinin omzunda ağlamak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağlamak sorununu kolayca çözeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin omzunda ağladığını görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin omzunda ağlamak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağladığını görmek keyfinin yerine geleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak eğlenceli mekânlara gideceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak makbul olan mallar edineceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir