AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzunda halı taşımak

Kahve falında omzunda halı taşımak

Kahve falında omzunda halı taşımak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omzunda halı taşımak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi yapması gereken şeyi yapsın ya da kendi işleriyle meşgul olsun.

Kahve falında omzunda halı taşımak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini omzunda taşımak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında halı taşımak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak halı taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında sırtında halı taşımak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak hoş muhabbette olacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin omzunu tutmak daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir