AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, küslüklerin biteceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak gördüyseniz:

  • Değişik dost çevrelerinden ilginç teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin omzuna yatmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin omzuna yatmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında omzuna yatmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinin omzuna yatmak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yatmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir