AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı taşımak

Kahve falında halı taşımak

Kahve falında halı taşımak kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, hayattan yana keyif bulacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, sıkıntılara neden olacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, olayın ağız münakaşasına varacağına delalet eder.

Kahve falında halı taşımak gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi en iyi şekilde yansıtabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında halı taşımak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında sırtında halı taşımak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında omzunda halı taşımak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak halı taşımak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının halısını yıkamak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında denizde halı görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dokuma halı görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında üst üste halı görmek sıkıntılarının artacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir