AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında halı taşımak

Kahve falında sırtında halı taşımak

Kahve falında sırtında halı taşımak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, konforundan da ödün vereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında halı taşımak gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında sırtında halı taşımak sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halıyı sırtına almak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ıslak halı taşımak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına delalettir.

Kahve falında halı taşımak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omzunda halı taşımak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını sırtında taşımak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında sandalye taşımak adının kirletilmeye çalışılacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir