AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak halı taşımak

Kahve falında ıslak halı taşımak

Kahve falında ıslak halı taşımak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak halı taşımak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında ıslak halı taşımak aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında yıkanmış ıslak halı görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında halıyı ıslak görmek zahmete ve çileye düşeceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına inanılır.

Kahve falında ıslak halı görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında halı taşımak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omzunda halı taşımak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında halı taşımak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak giysi giymek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir