AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini omzunda taşımak

Kahve falında birini omzunda taşımak

Kahve falında birini omzunda taşımak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında birini omzunda taşımak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında birini omzunda taşımak beklentilerin boşa çıkmayacağına, aksiliklerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında omzunda halı taşımak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalet eder.

Kahve falında omzunda el görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında birinin omzuna yaslandığını görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kişinin daha çok kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında silahla omzundan vurulmak hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalettir.

Kahve falında birinin omzunda uyumak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, özlemlerini bitireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağlamak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir