AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzunu tutmak

Kahve falında birinin omzunu tutmak

Kahve falında birinin omzunu tutmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin omzunu tutmak gördüyseniz:

  • En azından, bazı konulara önem veriyormuş gibi davranmanız gerekebilir.

Kahve falında birinin omzunu tutmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında omzunu tutmak azap çektiğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında omzundan bıçaklandığını görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omzuna yatmak sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin omzuna başını yaslamak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir