AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, işinin de hep yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında omzuna yaslanmak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında birinin omzuna yaslandığını görmek genç kimselere eğitim vereceğine, üçüncü gözünün açılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir